dilluns, 17 de desembre del 2007

ANEM EN TREN A VISITAR EL BETLEM DE BºROCA-MELIANA



El divendres 14 de Desembre va ser ben especial per a tots nosaltres. Els nostres pares, mares i iaios ens van acompanyar fins l'estació de les Valls. Allí amb el bitllet preparat per a quan ens el demanara el revisor vam pujar ben contents al tren.






El revisor, que li deien Jesús, va ser molt amable i ens va ensenyar la cabina del conductor, tenia llumenetes i comandaments. Ens vàrem posar contentíssims.




El viatge es va fer molt ràpid i de seguida arribàrem a l'exposició on ens esperava el betlem que ens va deixar bocabadats, tenia de tot.


Vam jugar en un parc i tornàrem a agafar el tren on ens esperava el nostre amic Jesús que ens va tornar a picar els billets. Ens crida l'atenció una parella de color i Pilar es va posar a parlar en ells anglés i eren Mr. and Ms. Koranteng de Ghana- South Africa, si cliqueu ací veureu fotos del país. Anaven a Burriana i eren turistes. Els van cantar unes cançons en anglés i també unes nadalenques.

I de nou el viatge es va fer curtíssim. Arribàrem ben contents a l'estació on estaven esperant-nos les nostres famílies.






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc Gloria:
Em va agradar molt el Betlem de
Roca-Meliana.
Pero el que mes em va agradar
va ser quan es va fer de nit.

Anònim ha dit...

Hola soc Elia:
la classe de segon es la mes guay
un bes per a tots.

Anònim ha dit...

jo voldria haver fet eixa excursio.Però jo ja soc de 6é.La nostra a la serra d'Espadà és va anular.Que mala sort.Josep.A.P.